Maskë me Mjaltë dhe Vezë kundër plasaritjeve të Lëkurës së Fytyrës

Maska e fytyrës me mjaltë dhe të verdhë veze është mjaft dobiprurëse për rigjenerimin e lëkurës dhe vitalizimin e saj, veçanërisht kundër plasaritjeve të lëkurës dhe për heqjen e luspave (kur lëkura e fytyrës bëhet si luspa peshku të imëta dhe me ngjyrë të bardhë). Mjalti është një nga përbërësit kryesorë në industrinë e kozmetikës. … Lexo të plotë

Ushqimet për Rigjenerimin e Lëkurës

Domatja. Lëngu i domates, përdoret si maskë për pastrimin e fytyrës dhe trajtimin e akneve. Ajo ndihmon në përtëritjen e qelizave të lëkurës, si dhe heqjen e akneve. Fytyra e cila trajtohet me lëng domate duket më e freskët më shprehëse dhe më e re.

Ushqimet për trajtimin e Akneve

Domatja. Lëngu i domates, përdoret si maskë për pastrimin e fytyrës dhe trajtimin e akneve. Ajo ndihmon në përtëritjen e qelizave të lëkurës, si dhe heqjen e akneve. Fytyra e cila trajtohet me lëng domate duket më e freskët më shprehëse dhe më e re.