Videogame – Nxitja e Dhunës dhe Agresionit mes Fëmijëve

Cikli i dhunës në Shoqëri fillon pikërisht me  Dhunën dhe Konfliktet virtuale përmes Lojërave elektronike. Një Precedent që nuk parathotë asgjë të mirë…   Pjesa më e madhe e dhunës dhe agresionit të shfaqur tek fëmijët e ka origjinën kryesisht prej lojërave videogame me përmbajtje të tillë. Nga hulumtimet e zhvilluara, fëmijët amerikanë luajnë mesatarisht… Lexo të plotë