Për Djegiet e Lëkurës

Lëngu i domates është një ilaç mjaft efikas në rastin e djegieve të lëkurës të shkallës së parë. Menjëherë sapo lëkura ka pësuar djegie të shkallës së parë, lyerja e lëkurës së djegur me lëng domate ndihmon në ndalimin e nekrozës së mëtejshme të lëkurës dhe rehabilitimin e saj.