Fitoterapia – Kthim në Natyrshmëri

Tri arsyet themelore pse duhen përdorur bimët mjekësore dhe epërsitë që ato kanë ndaj barnave sintetike Në origjinë, njeriu është i krijuar në natyrshmëri, ku përreth tij gjendet gjithçka për të cilën ai ka nevojë. Gjithashtu, gjithçka që gjendet përreth tij, në natyrshmërinë e vet, është e përsosur. Si rrjedhojë, edhe fitoterapia – terapia nëpërmjet… Lexo të plotë