Kokteijl me mjaltë dhe limon për rënien në peshë

Koktejili me mjaltë dhe limon përbën një nga trajtimet më të rëndësishme ushqimore si për rënien nga pesha, ashtu edhe vitalizimin e organizmit, për shkak të vlerave terapeutike që ato përmbajnë. Nga të dhënat, konfirmohet se kokteijli me limon dhe mjaltë është një recetë mjaft e vjetër – rreth 5000 vjeçare për mjekimin natyral, e… Lexo të plotë

Kolla

Njohuri të Përgjithshme Kolla e Thatë Kolla me Gëlbazë Kolla Konvulsive Kolla si lehje Kolla Emetike Kolla Hemorragjike (Hemoptizia) Trajtimi Klinik Njohuri të Përgjithshme Kolla përbën një mekanizëm mbrojtës natyral, për lirimin e rrugët e frymëmarrjes nga ngacmime të ndryshme; të thjeshta (tymra, gazra, pluhura etj) ose problematike (infeksione, trupa të huaj etj). Dallojmë atë… Lexo të plotë

Pedodoncia

Pedodoncia është degë e stomatologjisë që që diagnostikon, parandalon dhe trajton sëmundjet e dhëmbëve tek fëmijët. Shumë prindër kanë mendimin e gabuar se dhëmbët e qumështit, të cilët janë dhëmbë të përkohshëm, nuk duhet të kurohen sepse “janë dhëmbë të përkohshëm dhe si të tillë, do të bien dhe zëvendësohen me të tjerë”. Ky mendim… Lexo të plotë