Vizita e Kontrollit pas lindjes së Fëmijës

Vizitat mjekësore pas lindjes së fëmijës janë të domosdoshme për të kontrolluar rehabilitimin e saj të përgjithshëm. Vizita e parë e kontrollit pas lindjes duhet zakonisht pas gjashtë javësh, por nëse gruaja ka shqetësime për gjendjen e saj shëndetësore, nëse ajo vuan nga depresioni, ose nëse ka kryer operacion cezarian dhe duhet të hiqen qepjet,… Lexo të plotë