Recetat Klinike me Domate

Tonik dhe Aperitiv. Marrja e tre gotave me lëng domate në ditë është një tonik i mirë për të rimarrë energji edhe në rastet kur jeni i qetë dhe pa probleme me shëndetin. Kurse pirja e një gote para ushqimit ndihmon në tretje dhe shërben si aperitiv, duke hapur oreksin. Për Inflamacionet e Stomakut. Për… Lexo të plotë

Domatja – Njohuri të Përgjithshme

Domatja është një bimë njëvjeçare që përfshihet në familjen solanore. Ajo është një nga perimet më të përdorura për njeriun me një shtrirje pothuaj nga të gjitha vendet për shkak të vlerave të saj ushqimore dhe mjekësore. Domatja është një mbrojtëse e madhe e shëndetit të njeriut. Me një sërë rekomandimesh kurative, domatja këshillohet të… Lexo të plotë